tirsdag den 1. februar 2011

Alting flasker sig

Så blev det tid til at Anders og jeg puttede bryg på flaske. Her er hvordan det gik:

Først plukkede vi flasker fra Anders' magiske flasketræ... eller også er det flasker der tørrer efter desinficering. Jeg kan ikke lige huske det.

Øllet skal stikkes om, altså over i en anden spand så bundfaldet bliver tilbage, inden det kan komme på flaske. Ellers får man snask i æ flask.

Og så på flaske, hæverten gør det utroligt let. Jo lavere du holder flasken jo hurtigere går det. Hooray for science!


Og flaskerne får kapsel på, med et mægtigt device. Kaklumf.

Og det endelige udbytte, et par og tyve liter af den pureste brown ale.

Jeg er sikker på den kommer til at smage fantastisk, der er en god rund maltsmag og en klar, men ikke overvældende humle. Vi målte os til en 5,2-5,4% alkohol per volumen, så det er også spot on. Fastaval beware!

Ingen kommentarer: